Om konferansen

Om VVS-konferansen

 

VVS-Konferansen er det nye navnet på det faglige treffet for bransjen og dens aktører under Landsmøtet til VVS-foreningen. Konferansen er en av bransjens viktigste møteplasser. Her treffer du aktører fra hele landet, og fra alle ledd i VVS-bransjen.

 

Det er Narvik Bygruppe som igjen er en del av Nord-Norsk Gruppe som er vertskap for konferansen i år. Dermed slås Nord-Norske VVS-dager og Landsmøtet sammen i 2014, til et felles stort arrangement. Svalbard ble et naturlig valg for årets konferanse, ettersom det er 10 år siden sist. Landsmøtet 2004 ble vellykket på alle måter, og vi gleder oss til å gjenta suksessen!

 

Målgruppe

 

Eiendomsforvaltere og beslutningstakere i offentlige og private virksomheter, entreprenører, rådgivende ingeniører, leverandører og andre interesserte.

 

Om VVS-konferansen 2013

 

Å skape den gode løsningen

Ambisjonene om energieffektive, miljøriktige og brukervennlige bygg fortsetter å øke blant byggeiere, myndigheter og fremoverlente entreprenører. De mest offensive aktørene utvikler nå løsninger som snart vil bli minstekrav for alle. Hvordan kan vi som teknisk bransje være med å styre denne utviklingen og skape etterspørsel etter gode, fremtidsrettede og langsiktige løsninger?

 

VVS-konferansen 2013 tok for seg bla:

 

  • Byggeiere: Hvordan vurdere lønnsomhet og langsiktighet?
  • Fremtidsrettede entreprenører: Får de kunder og samarbeidspartnere?
  • Slik kan du sikre godt samarbeid for å lykkes med høye ambisjoner.
  • Rehabilitering: Et enormt marked.
  • Nye krav og forskrifter for nybygg og rehab.
  • NYHET: BREEAM in use - Hvilke krav og kriterier stilles, og hva kan systemet brukes til?
  • Eksempler på nye tekniske løsninger i ambisiøse prosjekter
  • Brukeropplevelsen i bygg – bruk og motivasjon

 

 

VVS-Konferansen 2014 arrangeres i et samarbeid mellom VVS-foreningen, lokallgruppe Nord-Norge samt Skarland Press Kurs & Konferanse.

Kontaktinfo: Postboks 2843 Tøyen, N-0608 Oslo, tlf: 932 86 952, epost: kurs@skarland.no, besøk oss: skarland.no/kurs