Opphold

 

Våre deltakere blir innlosjert på Svalbards flotteste hoteller; Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, og ærverdige Rica Hotel Spitsbergen - også kalt Funken. Les mer om hotellene under!

 

 

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

 

Hotellet ble oppført i ligger sentralt i hjertet av Longyearbyen, med nydelig utsikt mot Hiorthfjellet og Isfjorden. Her kan du steke deg vafler til frokost, slappe av i badstuen og deretter dele dagens opplevelser foran peisen før middag. Hotellet tilbyr dobbelt- og twinrom av høy standard, samt leiligheter og en flott suite med utsikt over Isfjorden. Gratis bredbånd og trådløs internettilgang er tilgjengelig i alle rom på hotellet.

 

 

 

 

 

 

 

Rica Spitsbergen Hotel - Funken

 

Spitsbergen Hotel ligger på toppen av byen og har en overlegen utsikt mot Sarkofagen og Longyearbyen. Hotellet ble i sin tid bygd som messe for funksjonærene i Store Norske Spitsbergen Kulkompani, og var også selskapets offisielle representasjonssted. Hotellet ble oppført i 1947, men er både utvidet og modernisert de senere år. Det er lagt mye arbeid i å ta vare på den spesielle historien, og det er vel verdt å ta en kulturhistorisk vandring i korridorer og fellesarealer. Her finner du historiske fotografier, gamle kart og avisutklipp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VVS-Konferansen 2014 arrangeres i et samarbeid mellom VVS-foreningen, lokallgruppe Nord-Norge samt Skarland Press Kurs & Konferanse.

Kontaktinfo: Postboks 2843 Tøyen, N-0608 Oslo, tlf: 932 86 952, epost: kurs@skarland.no, besøk oss: skarland.no/kurs