Ledsagerprogram

Alle som ønsker å ha med ledsager til Svalbard er hjertelig velkommen til det!

 

Ledsagerpakken

 

Vi har satt opp egen ledsagerpakke, og tilbyr egne ledsagerturer på konferansedagen 9 mai.

Ledsagerpakken koster kr 5.435,- og inkluderer:

 

  • 3 overnattinger på 4* hotell i dobbeltrom
  • 3 x frokost
  • 2 x lunsj med drikke
  • Åpningskveld med mat, drikke og underholdning
  • Festaften med 3- retters middag, vinmeny, kaffe avec og underholdning

Ledsagerturer

 

Det er satt opp egne ledsagerutflukter på konferansedagen. Du kan velge mellom:

 

Longyearbyen panorama – safari i nærområdet med beltevogn, inkl lunsj: kr 945,- Avreise 11:00

Bli med på en spennende kjøretur i Longyearbyens nærområde! Du blir hentet med beltebil på hotellet, der guiden informerer om turen før avreise. Vi kjører så et stykke innover i Adventdalen, før vi tar av fra veien og begynner kryssingen av dalen. Vi stopper underveis for å se oss om. Vel fremme på den andre siden tar vi en pause og nyter den flotte utsikten mot Longyearbyen mens guiden serverer varm drikke. Underveis på denne turen kan du få høre om kulldriften på Svalbard, barske fangstmenn og fangstteknikker, pingoer… og ellers smakebiter av den spennende historien på Svalbard. Dette er en flott liten ekspedisjon for deg som ønsker å komme ut av byen på en trygg og komfortabel måte. Villmarken på Svalbard begynner rett utenfor hotelldøra. Vi gjør oppmerksom på at deltagere må kle seg god med varme klær og gode vintersko. Turen har værforbehold og ruten kan endres ved behov. Varighet: ca. 2 timer

Prisen inkluderer guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, varm drikke og kjeks, samt felles lunsj i etterkant.

 

Kulturhistorisk møte med Longyearbyen, inkl lunsj: kr 750,- Avreise 10:00

Oppmøte foran hotellets hovedinngang hvor dere blir hentet. En lokalkjent guide tar dere med gjennom Longyearbyen og stedets spennende historie. På turen besøker dere Svalbard Museum og Galleri Svalbard. Emner som vil bli belyst er historie, geologi, flora, fauna og dagens samfunn. Dette er en innendørs aktivitet, og sightseeingen gjennom Longyearbyen foregår i buss. Varighet ca. 3 timer.

Prisen inkluderer busstransport, inngang på Svalbard Museum og Galleri Svalbard, samt guide og felles lunsj i etterkant.

 

DESSVERRE AVLYST PGA USTABIL GROTTE! Isgrotting, en vandring i isbreens indre, inkl lunsj. kr 1100,-

Oppmøte foran hotellets hovedinngang. Med beltevogn reiser dere opp på Longyearbreen og tar dere i lyset fra hodelyktene innover smeltevannskanalene under isbreen. Fascinerende formasjoner av is og stein gir en opplevelse som tar pusten fra de fleste. Vi stiller med hodelykt, hjelm og erfarne guider. Dere stiller med eventyrlyst, uteklær og solide vintersko. Varighet ca. 3 timer. Prisen inkluderer transport med beltevogn, hjelm, hodelykt og guide samt felles lunsj i etterkant.

 

Påmelding skjer via påmeldingsskjemaet. Ønsker du å bestille ledsagertur etter at påmeldingen er sendt inn, send mail til marianne@skarland.no.

 

 

 

 

 

VVS-Konferansen 2014 arrangeres i et samarbeid mellom VVS-foreningen, lokallgruppe Nord-Norge samt Skarland Press Kurs & Konferanse.

Kontaktinfo: Postboks 2843 Tøyen, N-0608 Oslo, tlf: 932 86 952, epost: kurs@skarland.no, besøk oss: skarland.no/kurs